کوچینگ عملکرد چیست و چه تاثیری روی کسب و کار دارد؟

آموزش پرسنل

یکی از دغدغه‌های اصلی مدیران افزایش بهره وری پرسنل است. مدیران سالانه هزینه‌های زیادی برای افزایش عملکرد پرسنل می‌پردازند و جلسات متعددی برگزار‌ می‌کنند. کوچینگ عملکرد یکی از اقداماتی است که میتوان برای افزایش عملکرد و بهره وری کارکنان و مجموعه به کار برد.

به صورت کلی کوچینگ دو جنبه را در نظر‌ می‌گیرد. کوچینگ توسعه و عملکرد.

کوچینگ عملکرد با هدف بهبود عملکرد نیروی کار در سازمان‌ها انجام‌ می‌شود. در این روش کوچینگ، تلاش‌ می‌شود تا با حمایت از کارمندان پتانسیل کاری را به حداکثر برسانند نه اینکه صرفا روی آموزش پرسنل تمرکز کنیم.

هدف در مربیگری عملکرد این است که با جمع آوری اطلاعات درباره کارکنان ببینیم چطور میتوانیم از آنها حمایت کنیم.

چطور کوچینگ عملکرد روی افزایش بهره وری پرسنل تاثیر‌ می‌گذارد؟

کوچینگ و افزایش خود آگاهی

داشتن خود آگاهی برای موفقیت و بررسی عملکرد ضروری است. بازخورد میتواند به افزایش خود آگاهی کمک کند. کوچ‌ها همین کار را می‌کنند آنها با بازخورد دادن به پرسنل به آنها کمک می‌کنند تا خودشان را رشد دهند. این بازخورد به کارمندان کمک میکند تا اهداف عملکردیشان را بهبود دهند.

افزایش بهره وری با کوچینگ عملکرد پرسنل

پیشگیری از رها شدگی بیش از حد کارمندان

درصد کمی از کارمندان خود مدیریتی دارند و کارشان را به درستی انجام میدهند. اغلب کارمندان به نظارت مدیر و تعیین دقیق وظایفشان نیاز دارند. یعنی دوست دارند که برنامه روزانه مشخص داشته و وظایفشان کامل مشخص باشد و کارشان را بر مبنای آن پیش ببرند.

وقتی از کارمندان گزارش عملکردشان را نخواهید آنها دچار اهمال کاری‌ می‌شوند و وظایفشان را در طول روز به درستی انجام نمی‌دهند.

یکی از اقداماتی که برای ثبت گزارش عملکرد پرسنل به کار‌ می‌بریم استفاده از ابزارهای سیستم سازی است. این ابزارها به شما اجازه میدهند تا با آمار و ارقام عملکرد پرسنل را کنترل کنید.

در کنار استفاده از این ابزارها، چک لیست انجام کار نیز برای پرسنل مشخص کنید. در چک لیست، فرآیند انجام کار مشخص‌ می‌شود و هر فردی لیستی از وظایف را در کنار روش انجام کار در اختیار دارد. داشتن لیستی از کارها به پرسنل کمک میکند تا کارهای روزانه را هدفمند و طبق برنامه مشخص شده انجام دهند.

چطور چک لیست بنویسیم؟

سازگاری و مدیریت تغییر

خاصیت ما انسان‌ها این است که در برابر تغییرات مقاومت کنیم. در سازمان نیز همینطور است. ورود کارمند جدید، تغییر روش انجام کار، قوانین تازه و … .

وقتی این موارد را به کارمندان اعلام‌ می‌کنید در برابر تغییرات مقاومت خواهند کرد و برای پذیرش و انجام دادن کارها با اهمال کاری کارمندان مواجه‌ می‌شوید.

کوچینگ عملکرد میتواند در این موقع به شما کمک کند تا با هماهنگ کردن پرسنل با این تغییرات پذیرش را آسان و آنها را با اهداف سازمان همسو کند.

هم مسیر بودن پرسنل

برای دستیابی به اهداف کسب و کار همه پرسنل باید با هم تلاش کنند. بارها مشاهده شده که در محیط‌های کاری هر کسی دنبال کارهای خودش است و روح جمعی برای دستیابی به اهداف سازمانی مشاهده نمی‌شود.

کارمندهایی که دنبال این هستند ساعت کاریشان را پر کنند و حقوق آخر ماهشان را بگیرند. آنها انگیزه‌ای برای پیشرفت در بخشی که فعالیت‌ می‌کنند ندارند و گاهی اصلا به این مسئله حتی فکر نمی‌کنند.

جلسه هفتگی با پرسنل

اگر مشکلی پیش بیاید درمانده‌ می‌شوند و نمیدانند برای حلش چه باید بکنند. برگزاری جلسات تیمی و حضور کوچ‌ها میتوانید شرایط را عوض کند و خود مدیریتی را در کارمندان افزایش دهد و آنها را به همکاری ترغیب کند.

افزایش عملکرد مدیران

تاثیر کوچینگ عملکرد روی مدیران نیز تاثیر گذار است. آنها میتوانند در استراتژی‌های سازمانی و مدیریت و رهبری کارمندان از دانش کوچ استفاده کنند.

ما در بازاریابی پاشا خدمات کوچینگ سیستم سازی را برای افزایش عملکرد و بهره وری مجموعه و پرسنل انجام میدهیم. تهیه چک لیست و مشخص کردن روند انجام کار هر فرد، اختصاص هر کار کلیدی به یک فرد در مجموعه و جلسات منظم هفتگی برای تحلیل بخش‌های مختلف کسب و کار بخشی از کاری است که در کوچینگ عملکرد برای کسب و کارها انجام میدهیم.

اگر برای بررسی عملکرد پرسنل و کوچ کسب و کارتان نیاز به مشاوره دارید فرم زیر را تکمیل کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند یا مستقیما با شماره تماس زیر با ما در ارتباط باشید.

نام و نام خانوادگی(ضروری)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *